Налаштування категорій документів

Налаштування категорій документів

В Jusnote у вас є можливість самостійно визначити категорії документів, які пов'язані з юридичною практикою. Категорії документів, наявні у вказаному довіднику, використовуються в різних місцях та фільтрах Jusnote. 

Створення нової категорії документів 

Для створення нової категорії документів або редагування чи видалення існуючих категорій потрібно зайти в меню " Налаштування " лівого меню Jusnote і натиснути на вкладку " Довідники ".


Натиснувши на " Довідники ", відкриється сторінка, на якій ви можете додати нову або змінити чи видалити існуючу категорію. За замовченням в системі вже створено кілька категорій документів.


Натиснувши на кнопку "+ Додати", відкриється модальне вікно "Створити категорію документів". Тут ви можете вказати назву вашої нової категорії.


Після збереження створеної категорії, остання буде видима у списку в різних місцях Jusnote. Так, наявні в системі категорії документів будуть доступними  в фільтрах, проектах, звітах, задачах і подіях і т.д.).

Редагування категорії

На сторінці "Категорії документів" натисніть "Редагувати" на категорію, яку ви хочете відредагувати.


Під час редагування категорії відкриється те саме вікно  "Створити категорію" і  відображатиметься поле "назва", що і під час створення нової практики.

Після редагування вам потрібно буде зберегти внесені зміни. 
Зверніть увагу:  Оригінальні (первісні) відомості про назву категорії не будуть збережені ніде в Jusnote після редагування та збереження змін. Нова назва буде використовуватися у всіх проектах, звітах, фільтрах з моменту її збереження. 
Видалення категорії

Виберіть потрібну категорію та натисніть «Видалити».


Зверніть увагу : Після видалення категорії відповідне поле в фільтрах, розділі та вкладках документи, в яких вказана категорія використовувалися до видалення, буде порожнім.

Перед видаленням Ви отримаєте Попереджувальне повідомлення. Натисніть " Так ", щоб підтвердити видалення.


Управління юридичними практиками в Jusnote -  детальніше .  
    • Related Articles

    • Налаштування аккаунту

      У меню "Налаштування" є багато параметрів, які ви можете налаштувати або включити/вимкнути в Jusnote. Адміністратор облікового запису має повні привілеї, тоді як користувачу системи доступ до розділу "Налаштування" обмежено. Для отримання додаткової ...
    • Перші 5 кроків для початку роботи в Jusnote

      Після реєстрації в системі пройдіть 5 простих кроків для підготовки системи до використання. Крок 1. Створення команди і запрошення колег 1. В розділі Налаштування натисність на вкладку Команда. 2. На сторінці Команда в верхньому правому куті екрану ...
    • Управління видами юридичної діяльності

      В Jusnote у вас є можливість самостійно визначити види юридичної дільності (консультування клієнта, підготовка меморандуму, участь в слідчих діях і т.д.), які використовуватимуться в різних місцях Jusnote. Створення нового виду діяльності Для ...
    • Налаштування та керування утилізацією

      Утилізація - кількість забілінгованих користувачем в межах клієнтських проектів годин. Утилізація використовуєтся для обрахунку різних фінансових показників роботи компанії. Налаштування індивідуальної утилізації користувача Для встановлення планової ...
    • Налаштування повідомлень в Jusnote

      Повідомлення в Jusnote допомагають відстежувати та контролювати основні процеси або події, які відбуваються під час роботи з системою (запрошення вас до спільної роботи над проектом, постановку вам задачі або зміна її статусу, виставлення інвойсу та ...