Загальний дашборд в Jusnote

Загальний дашборд фірми

Інформаційна панель Огляд фірми була розроблена, щоб запропонувати менеджерам, адміністраторам і користувачам Jusnote актуальні дані про утилізацію, реалізацію, надходження, витрати, зборі оплат тощо в їх юридичних компаніях. З огляду на те, що вказаний дашборд містить фіннасову та іншу "чутливу" інформацію, доступ до нього не є вільним і визначається правами користувача в системі. Детальніше про права доступу і ролі в Jusnote можна ознайомитися за посиланням.

Дані на інформаційній панелі Огляд фірми представлені в маштабі всієї компанії (всіх користувачів) і доступні в повному обсязі лише адміністраторам і користувачам з правами Accounts. Користувачам з правами Invoices доступні узагальнені дані лише на основі проектів, до яких у них є доступ.

Для того, щоб отримати доступ к названим даним, перейдіть на сторінку Головна і натисність вкладку Огляд фірми.



На головному дашборді представлені дані по поточному фінансовому року, а саме з 01 січня по 31 грудня. Дані за інші роки можна переглянути з розділі Звіти.

Визначення

Утилізація - показник продуктивності персоналу, який дозволяє показати, скільки часу фактично витрачається на оплачувану роботу порівняно з плановою кількістю оплачуваних годин. Метрика День дасть вам візуальне уявлення про погодинну ціль (показано сірим) на фоні забілінгованих годин (показано синім). Як погодинна мета за день по фірмі приймається сума планів з утилізації всіх користувачів системи. По мірі того, як співробітники компанії вносять записи про час протягом дня, ви побачите синій круг, який вказуватиме наскільки компанія близька до планової мети з утилізації за день. Аналогічні показники будуть відображатися для Місяць і Рік. Щоб взнати, як налаштувати індивідуальну планову утилізацію, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Задач в роботі - кількість задач, які призначені всім співробітникам компанії до виконання. Натисність на щоб перейти до таблиці задач.

Задач на сьогодні - кількість задач, які призначені всім співробітникам компанії і мають бути виконані Сьогодні. Натисність на, щоб перейти до таблиці задач.

Задач прострочено - загальна кількість задач по фірмі, строк виконання яких сплинув. Натисність на щоб перейти до таблиці прострочених задач.

Подій на сьогодні - загальна кількість подій по фірмі, запланованих на Сьогодні. Натисність на, щоб перейти до таблиці задач та подій. Детальніше про різницю між задачами та подіями можна дізнатися за посиланням.

W.I.P. (Work in Progress) - показник, який відображає загальну суму забілінгованих годин, які не увійшли в затверджені інвойси. Натисність на, щоб перейти в розділ Активності.

В очікуванні оплати - показник, який відображає суму всіх виставлених клієнтам інвойсів (затверджені інвойси), строк оплати який ще не сплинув. Натисність на, щоб перейти до всіх інвойсів, які очікують оплати.

Загальна заборгованність - показує загальну суму всіх виставлених клієнтам інвойсів (затверджені інвойси), строк оплати яких вже сплинув. Натисність на, щоб перейти до всіх прострочених інвойсів.

Внутрішні витрати - показує загальну суму внутрішніх витрат, тобто витрат, які не включаються в інвойси клієнтам і повʼязані з забезпеченням роботи юридичної компанії, за поточний фінансовий рік. Натисність на, щоб перейти в роздів Рахунки, по яким були проведені відповідні транзакції.

Загальна реалізація (Overall realization rate) - це показник загальної ефективності, який відображає ефективність конвертації роботи в гроші.
Загальна реалізація розраховується як сума всіх надходжень поділена на суму всіх часових записів в проектах помножену на стандартну ставку ("ставку за замовченням"). Відображається у відсотках. 
Для додаткової інформації про встановлення стандартної ставки, будь ласка, перейдіть за посиланням.
Як впливає реалізація на економічне "здоровʼя" юридичної фірми ви можете дізнатися в нашому матеріалі

Надходження (Cach in- загальна сума надходжень від всіх видів діяльності за поточний фінансовий рік. Ви також можете бачити щомісячні надходження в основній валюті в нижній частині дашборду. 
В Надходження не враховуються суми з інвойсів із статусом "чернетка", а також із інвойсів на передплату.

Показник збору коштів (Collection realization rate) - показник ефективності збору оплат по виставленим інвойсам (затверджені інвойси). 
Collection realization rate розраховується як сума надходжень (Cach in) поділена на суму в затверджених інвойсах. Відображається у відсотках. 

Ефективна ставка (Effective Rate) - показує вартість однієї години роботи працівника в маштабі всієї компанії (всі користувачі). 
Ефективна ставка розраховується як сума в затверджених інвойсах поділена на забілінгований час (час із інвойсів).
При розрахунку ефективної ставки враховуються суми та активності винятково з інвойсів на постоплату.

Помісячні надходження - відображає всі Надходження компанії за місяць протягом поточного фінансового року та їх співвідношення до планових надходжень. Детальніше про налаштування планового показнику надходжень, можна ознайомитися ТУТ.


Показники реалізації в юридичних компаніях - детальніше.

    • Related Articles

    • Як встановити загальний план надходжень?

      На загальному Дашборді фірми ви маєте можливість наглядно бачити фактичні помісячні надходження від всіх видів діяльності, а також їх співвідношення з плановими показниками. Плановий показник надходжень розраховується за формулою: (сума запланованих ...