Налаштування основної валюти і ставки за замовченням

Налаштування основної валюти і ставки за замовченням

Jusnote використовує валюту за замовченням ("основана валюта") до інвойсів, проектів та активностей. В основній валюті показуються всі фінансові показники клієнта та показники, які виводяться на головному Dashboard системи (доступно адміністраторам та обмеженому колу користувачів). Про ролі та права доступу в системі читати ТУТ.


В якості основної валюти можна обрати лише одну валюту.

В Jusnote доступні наступні валюти: Польський злотий - PLN, Болгарський лев - BGN, Чешська крона - CZK, Румунський лей - RON, Хорватська куна - HRK, Угорський форинт - HUF, Шведська крона - SEK, Датська крона - DKK, Швейцарський франк - CHF, Фунт стерлінгів - GBP, Канадський долар - CAD, Турецька ліра - TRY, Японська єна - JPY, Автралійський долар - AUD, Діхрам ОАЕ- AED, та дві кріптовалюти - USDT та EURT.


Для налаштування основної валюти та ставки за замовченням потрібно зайти в меню "Налаштуваннялівого меню Jusnote і натиснути на вкладку "Налаштування оплати".









Натиснувши "Налаштування оплати", відкриється сторінка, на якій ви можете внести основні платіжні параметри, що будуть використовуватися в різних місцях Jusnote.




Основна валюта: Тут ви можете визначити основну валюту, яка буде застосовуватися в різних місцях системи за замовченням. Зміна валюти за замовченням здійснюється на "майбутнє" і не впливатиме на будь-які попередні активності чи інвойси.


Днів в році: Тут ви можете визначити кількість днів, які умовно прийматимуться в системі як робочі дні в календарному році. Якщо інше не буде встановлено в профілі конкретного користувача, вказаний параметр автоматично визначатиме план білінгу користувача на день, місяць, рік. 
 
План білінгу на день: В даному полі встановлюється кількість годин, які мають бути утилізовані (забілінговані) в один робочий день кожним працівником - користувачем системи. Вказаний план буде застосовуватися, якщо інша кількість годин не буде прямо встановлена адміністратором системи певному користувачу.

Ставка за замовченнямТут ви можете визначити ставку за замовченням, яка буде застосовуватися в різних місцях системи. Доступність декількох ставок за замовченням в різній валюті залежить від тарифного плану. Детальніше про тарифні плани можна прочитати за посиланням.


Ставки користувачів в системі застосовуються за наступним правилом1) до активностей в межах проекту, застосовуються "спеціальні" ставки, що встановлені користувачам в конкретному проекті, 2) у разі відсутності "спеціальних" ставок, до всіх активностей користувачів застосовуються їх індивідуальні ставки, встановлені за замовченням (в профілі кожного користувача), 3) у разі відсутності індивідуальної ставки, активності користувачів обраховуються за стандартною ставкою (загальна ставка за замовченням).


Строк оплати інвойсів за замовченням: Тут ви можете встановити строк оплати інвойсів, який буде автоматично використовуватися в виставлених інвойсах.

Налаштування нумерації: Тут ви можете налаштувати параметри автоматичної нумерації договірів та інвойсів. У разі зміни користувачем номеру, який був автоматично присвоєний згідно даних параметрів, під час створення або редугування договорів або інвойсів, автонумерація буде порушена.

Після внесення власних параметрів вам потрібно буде зберегти ці дані.

Про налаштування утилізації та індивідуальної ставки - детальніше.

    • Related Articles

    • Налаштування аккаунту

      У меню "Налаштування" є багато параметрів, які ви можете налаштувати або включити/вимкнути в Jusnote. Адміністратор облікового запису має повні привілеї, тоді як користувачу системи доступ до розділу "Налаштування" обмежено. Для отримання додаткової ...
    • Налаштування та керування утилізацією

      Утилізація - кількість забілінгованих користувачем в межах клієнтських проектів годин. Утилізація використовуєтся для обрахунку різних фінансових показників роботи компанії. Налаштування індивідуальної утилізації користувача Для встановлення планової ...
    • Перші 5 кроків для початку роботи в Jusnote

      Після реєстрації в системі пройдіть 5 простих кроків для підготовки системи до використання. Крок 1. Створення команди і запрошення колег 1. В розділі Налаштування натисність на вкладку Команда. 2. На сторінці Команда в верхньому правому куті екрану ...
    • Налаштування категорій документів

      В Jusnote у вас є можливість самостійно визначити категорії документів, які пов'язані з юридичною практикою. Категорії документів, наявні у вказаному довіднику, використовуються в різних місцях та фільтрах Jusnote.  Створення нової категорії ...
    • Управління групами

      Група - це команда з двох і більше Користувачів, які можуть бути об'єднані спільною діяльностю або  управлінською метою (юристи певної практики, адміністративний персонал, адвокати по конкретній справі, всі працівники фірми і т.п.).  Управління ...