Як встановити план загальний надходжень?

Як встановити загальний план надходжень?

На загальному Дашборді фірми ви маєте можливість наглядно бачити фактичні помісячні надходження від всіх видів діяльності, а також їх співвідношення з плановими показниками.



Плановий показник надходжень розраховується за формулою: (сума запланованих надходжень від всіх активних користувачів поділена на загальну кількість активних користувачів в системі) поділену на 12 місяців. 
 
Сума запланованих надходжень автоматично розраховується по кожному користувачу окремо за формулою: (кількість робочих годин в день помножена на кількість робочих днів в поточному році) помножену на індивідуальну ставку користувача. Для обрахунку використовуються дані з профіля кожного користувача. Детальніше про встановлення індивідуальної ставки, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Після обрахунку планових показників по кожному користувачу загальний результат сумується і пропорційно розподіляється на 12 місяців в межах поточного фінансового року. Ці показники можна переглянути на головному дашборді.

Загальний дашборд Огляд фірми - детальніше.

    • Related Articles

    • Загальний дашборд фірми

      Інформаційна панель Огляд фірми була розроблена, щоб запропонувати менеджерам, адміністраторам і користувачам Jusnote актуальні дані про утилізацію, реалізацію, надходження, витрати, зборі оплат тощо в їх юридичних компаніях. З огляду на те, що ...