Автоматизація робочих процесів - покрокова інструкція

Автоматизація робочих процесів - покрокова інструкція

Модуль автоматизації робочих процесів Jusnote дозволяє створювати серії автоматизованих кроків, які оптимізують повсякденні юридичні процеси та підвищують продуктивність вашої юридичної практики.

Кожна автоматизація складається з трьох кроків: "Тригер - Умова - Дія".

  1. Тригер. Це відправна точка будь-якої автоматизації - саме вона запускає процес покрокових дій. Наприклад, створення нового проекту, додавання контакту або планування задачі можуть бути тригерами. У лівій частині екрану ви побачите список можливих тригерів у різних категоріях, таких як "Проекти", "Контакти", "Задачі та Події" та "Інвойси".
  2. Умова. Умови - це критерії, які визначають, коли саме ваша автоматизація має спрацювати. Вони діють як фільтри, гарантуючи, що автоматизація запускається лише тоді, коли виконуються певні конкретні умови. Це може бути тип проекту, статус задачі, категорія контакту або інші специфічні деталі.
  3. Дія. Дії - це активності, які виконуються після настання тригерної події та виконання визначених умов. Це фактичні кроки, які система зробить автоматично, наприклад, надішле Email, створить інвойс або оновить проект.

Як створити нову автоматизацію

1. В меню ліворуч натисніть "Налаштування".



2. У розділі "Налаштування" натисніть на "Автоматизація процесів".



Вас буде перенаправлено на сторінку, де зберігатимуться всі ваші автоматизації. Саме тут ви зможете додавати, змінювати або видаляти будь-яку з них.



3. Для створення нової автоматизації, натисніть на кнопку "Створити" у верхньому куті праворуч. Ви також можете натиснути на кнопку "Додати правимо" під ілюстрацією по центру сторінки.

4. Система автоматично відкриє модальне вікно "Створити автоматизацію". Введіть назву автоматизації та натисніть на кнопку "Зберегти".



5. Визначте "Тригер". Це тип події, яка запускає автоматизований процес або ланцюг процесів. Наразі ви можете обрати тригер серед таких категорій як "Проект", "Контакти", "Задачі та Події" та "Інвойси". Наприклад, оберіть "Проект створено", щоб автоматизація запускалася при створенні нового проекту в системі. Після обрання тригеру натисніть "Застосувати".



Праворуч зображена інтерактивна схема вашої автоматизації. Це динамічний ланцюг, який створюється в режимі реального часу, забезпечуючи детальне візуальне відображення всіх кроків в автоматизації. При додаванні тригерів, умов та дій, вони з'являтимуться у цій схемі.


6. Оберіть 'Умову'. Наступним кроком є визначення умов, які виконують роль 'якщо' у вашій автоматизації. Саме вони визначають, коли автоматизація повинна виконати наступні дії. Ви можете додати більше ніж одну умову, натиснувши кнопку '+ Додати'. Після обрання умови, натисніть 'Застосувати'.



7. Створіть "Дію". Після визначення тригерів та умов настав час визначити дію - фактичний крок, який зробить Jusnote, коли визначені умови будуть виконані. Для зручності навігації ці дії розподілені за категоріями, наприклад, "Задачі та Події" або "Email". Щоб вибрати дію, розгорніть категорію, натиснувши на неї. 


    • Related Articles

    • Налаштування та керування утилізацією

      Утилізація - кількість забілінгованих користувачем в межах клієнтських проектів годин. Утилізація використовуєтся для обрахунку різних фінансових показників роботи компанії. Налаштування індивідуальної утилізації користувача Для встановлення планової ...