Журнал електронної пошти в Jusnote

Журнал електронної пошти

У Jusnote ви можете зберігати та обліковувати листи, отримані електронною поштою, та зручно переглядати записи про вхідні email разом із прикріпленими документами в розділі Кореспонденція (доступно для тарифних планів Professional та Premium). Отже, немає необхідності зберігати документи, отримані, наприклад, від клієнта на компʼютері, а потім переносити їх в Jusnote. Це значно економить час роботи з документами та дозволяє вести облік вхідних електронних листів в автоматичному режимі.

Усі користувачі можуть отримати доступ до журналів електронної пошти в розділі Кореспонденція. Якщо вам потрібно обмежити доступ до певних записів та документів в журналі кореспонденція для інших користувачів системи, ви можете вказати Проект у вхідному чи вихідному листі, і доступ користувачів до певного листа буде визначатися доступом до Проекту.

Для налаштування автоматичного отримання email-листів в Jusnote перейдіть Налаштування > Кореспонденція > Email-сповіщення  



На сторінці налаштування Кореспонденції натисність кнопку Додати та сформуйте свій email. Збережіть введені дані.



Зверніть увагу, при формуванні email можна використовувати лише маленькі букви в кількості до 16 символів. Не можна використовувати цифри або спеціальні символи.

Сформований Email ви можете надати своїм клієнтам або використовувати у власній роботі для надсилання email-листів та документів прямо в Jusnote.

Якщо відправити емейл на адрес inbox+livinsky+234@jusnote.comде 234 є ID проекту, то кореспонденція буде автоматично привʼязана до відповідного проекту.

Також ви маєте можливість додати власний корпоративний email-аккаунт для отримання листів в Jusnote, як тільки лист надійде до вашого аккаунту (доступно для тарифного плану Premium).

Для цього в модалі Додати аккаунт натисність на кнопку Додати свій аккаунт і, далі, внесіть відповідні дані та збережіть зміни.



Jusnote зберігає ваш пароль від пошти в зашифрованому вигляді.



Зверніть увагу, оновлення даних між вашим поштовим аккаунтум і Jusnote може займати до 5 хвилин.

Всі отримані email-листи можна переглянути в розділі Кореспонденція.

    • Related Articles

    • Журнал кореспонденції

      В Jusnote ви можете вести автоматичний облік вхідних і вихідних листів, а також легко будувати звʼязки між вхідними та вихідними листами, документами та активностями навколо кореспонденції. Це зручно для впорядкування будь-якого листування з клієнтом ...