Інтеграція Jusnote - Zapier

Інтеграція Jusnote - Zapier?

Що таке Zapier?

Zapier — це платформа, яка дозволяє користувачам автоматизувати робочі процеси та завдання в понад 5000 різних програмах, дозволяючи користувачам підключатися, працювати швидше та економити час. Інтеграції Zapier включають: Gmail, Zoom, Trello, Jira, Slack, тощо набагато більше!



Zapier  - це онлайн-платформа, за допомогою якох ви можете автоматизувати прості бізнес-процеси. В загальному вигляді система працює наступним чином: як тільки в одному з сервісів відбувається очікувана подія, вона автоматично виконує потрібну дію в одному чи кількох інших сервісах - залежно від налаштувань. Детальніше про Zapier.

Щоб налаштувати автоматизацію між Jusnote і іншими сервісами, їх потрібно підключити через Zapier і налаштувати сценарій взаємодії. Іншими словами - створити між ними інтеграцію. А якщо подія і дія підбуваються в одному сервісі, його можна інтегрувати між собою. Процес інтеграції займає всього кілька хвилин. Налаштовані в Zapier сценарії називаються запами (zaps).

Що таке інтеграція Jusnote - Zapier?

Zapier дає змогу підключати Jusnote до тисяч найпопулярніших програм, тож ви можете автоматизувати свою роботу та мати більше часу для найважливіших справ — вміти програмувати не потрібно.

Інтеграція Jusnote - Zapier безкоштовна, але вимагає наявності облікового запису Zapier, а також будь-якого плану підписки Jusnote.

Zapier пропонує різні рівні підписки, включаючи БЕЗКОШТОВНИЙ план. Щоб дізнатися більше про доступні рівні підписки, натисніть ТУТ.

Як працюють Zaps?

Zap — це трігер однієї програми, який викликає певну дію в іншій програмі, що прискорює робочий процес під час використання кількох різних програм або платформ при виконанні роботи.

Наприклад, за допомогою інтеграції Jusnote - Zapier користувачі можуть інтегрувати задачі та події Jusnote з Trello лише кількома клаками миші.




Щоб зробити це ще простіше, Jusnote розробив попередньо налаштовані шаблони, які допоможуть швидко створити потрібні zaps.

З чого розпочати? 

По-перше, переконайтеся, що у вас є обліковий запис Zapier, який дозволяє створювати zaps, та активна підписка Jusnote. По-друге, оберіть Jusnote з доступних програм Zapier (якщо ви входите з платформи Zapier)



або натисність кнопку Встановити (якщо ви входите з Jusnote).

   

На платформі Zapier ви маєте підключитися до свого облікового запису Jusnote за допомогою особистого логіна та пароля в системі. Також вам буде запропоновано увійти в свій аккаунт Trello.



Після піключення до своїх аккаунтів в Jusnote та Trello ви можете вибрати трігери певних подій. Просто заповність відповідні поля та автоматично отримайте сповіщення про свої події. 



Щоб дізнатися більше про Jusnote, натисніть ТУТ.