Як скасувати автоматичне продовження підписки?

Як скасувати автоматичне продовження підписки?

Для вашої зручності при оплаті обраного тарифного плану платіжною карткою, за замовченням встановлено автоматичне продовження підписки. Після спливу строку дії поточної підписки (місяць або рік) оплата за підписку в межах тарифного плану буде списана з платіжної картки автоматично. Після транзакції по оплаті, ваша підписка буде продовжена, відповідно на місяць або рік. 

Водночас, системний адміністратор може відмовитися від автоматичного продовження підписки безпосередньо під час оплати тарифного плану, що виключить автоматичне списання його вартості з вашої платіжної картки в майбутньому.

Окрім цього, системний адміністратор може скасувати встановлене автоматичне продовження підписки в будь-який момент пізніше
Для скасування автоматичного продовження підписки системний адміністратор має зайти в розділ "Налаштування" в лівому меню Jusnote і натиснути вкладку "Підписка".


На сторінці Підписки ви зможете отримати інформацію про поточний тарифний план, строк його дії, кількість активних користувачів, а також про історію оплат за користування Jusnote. В лівому нижньому куті сторінки ви можете скасувати автоматичне продовження підписки, натиснувши на кнопку "Скасувати підписку".

Зверніть увагу, при відсутності кнопки "Скасувати підписку", автоматичне продовження поточної підписки відсутнє.


Після скасування підписки, поточна підписка буде діяти до строку її закінчення. Після спливу строку дії підписки, остання має бути продовжена системним адміністратором "вручну".

Для додаткової інформації про те, як придбати або продовжити підписку в Jusnote, будь ласка, перейдіть за посиланням.

    • Related Articles

    • Як придбати або продовжити підписку Jusnote

      Управління підпискою може здійснювати виключно адміністратор облікового запису Jusnote. Для більш детальної інформації про управління адміністраторами обліковими записами, будь ласка, перейдіть за посиланням. Придбання підписки Для управління своєю ...