Як отримати доступ до всіх функцій Jusnote: кроки для придбання або продовження підписки

Як придбати або продовжити підписку Jusnote

Управління підпискою може здійснювати виключно адміністратор облікового запису Jusnote. Для більш детальної інформації про управління адміністраторами обліковими записами, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Придбання підписки


Для управління своєю підпискою адміністратор облікового запису має зайти в розділ "Налаштування" лівого меню Jusnote і натиснути на вкладку "Підписка".




Натиснувши на "Підписка", відкриється сторінка, на якій ви можете отримати інформацію про поточний тарифний план, строк дії підписки, кількість активних користувачів та історію платежів за користування Jusnote або придбати нову підписку.



Для придбання тарифного плану натисність на кнопку "Придбати підписку".




Відкриється сторінка, на якій ви можете переглянути наявні тарифні плани, їх функції та обрати потрібний тарифний план, спосіб його оплати та первісну кількість користувачів Jusnote (*ціна зазначена виключно для демонстрації). Адміністратор облікового запису в будь-який момент може додати необхідну кількість нових користувачів в системі.




Після обрання необхідного тарифного плану та кількості користувачів, натисність "Далі". Буде відкрита сторінка, на якій ви зможете обрати зручний спосіб оплати.





При обранні оплати карткою ви будете перенаправлені в платіжний сервіс Liqpay (Україна) або Paddle, де маєте закінчити процес оплати. Після успішної оплати ви будете повернуті в Jusnote на сторінку "Підписка" і ваш тарифний план буде активовано (оновлено).


При обранні "Завантажити рахунок до оплати в банку" автоматично буде сформовано рахунок для оплати підписки в фінансовій установі (через банківський рахунок). 


Зверніть увагу, за замовченням, в якості платника в рахунку буде вказано особу, яка зазначена в якості Підписника системи, а сам рахунок буде виставлено в валюті, що встановлена в якості основної валюти в системі на момент формування рахунку.

При оплаті підписки через банківський платіж, тарифний план буде активовано (продовжено) після надходження оплати на рахунок компанії "Джаснот".

Продовження підписки

При оплаті платіжною картою, за замовченням, встановлюється автоматичне продовження підписки. В цьому разі, підписка буде автоматично продовжена на поточних умовах на наступний платіжний період (місяц або рік) в день закінчення поточної підписки.

Для оновлення тарифного плану натисність на кнопку "Змінити/Оновити" в розділі Налаштувань "Підписка".
















У разі, якщо у вас за замовченням стоїть автопродовження підписки, кнопка "Змінити/Оновити" буде неактивною. Для зміни тарифного плану, будь ласка, скасуйте поточну підписку і придбайте нову.


При обранні оплати карткою ви будете перенаправлені в платіжний сервіс Liqpay (Україна) або Paddle, де маєте закінчити процес оплати. Після успішної оплати ви будете повернуті в Jusnote на сторінку "Підписка" і ваш тарифний план буде оновлено.


При обранні "Завантажити рахунок до оплати в банку" автоматично буде сформовано рахунок для оплати підписки в банку (через банківський рахунок). 


Для більш детальної інформації про управління обліковим записом натисність ТУТ.

    • Related Articles

    • Як скасувати автоматичне продовження підписки?

      Для вашої зручності при оплаті обраного тарифного плану платіжною карткою, за замовченням встановлено автоматичне продовження підписки. Після спливу строку дії поточної підписки (місяць або рік) оплата за підписку в межах тарифного плану буде списана ...