Ефективна комунікація в команді з новим "Чатом" від Jusnote

Робота з чатом: перегляд повідомлень, відповідь, надсилання документів і посилань

Сучасний інтерфейс Чату в Jusnote дозволяє покращити спілкування та комунікацію вашої команди не виходячи з програмного забезпечення. Завдяки Чату ви можете залишати коментарі, думки або ділитися документами чи посиланнями на задачі та події зі своїми колегами в межах різних обʼєктів в Jusnote.

Функція "Чат" доступна в тарифних планах "Professional" та "Premium".

Розпочати спілкування з колегами, додати коментар або поділитися документом з колегою можна за допомогою кнопки "Чат", яка розміщена праворуч на сторінці Контакту, Проєкту, Задачі/події, Активності, Документу, Інвойсу та Кореспонденції.



Важливо! Доступ до конкретного Чату мають лише ті користувачі, які мають доступ до відповідного Контакту або Проєкту, в межах яких використовується Чат. 

Основні можливості "Чату"

Назва чату - Наглядно відображає обʼєкт до якого відноситься конкретний Чат. Назва формується автоматично, виходячи з назви відповідного обʼєкту (контакту, проєкту тощо).
Кількість учасників - відображає кількість користувачів, які мають доступ до даного Чату.
Кнопка    - відкриває Чат в збільшеному розмірі на екрані.
Вкладка "Всі" - містить всі повідомлення в межах даного Чату.
Вкладка "Закріплені" - зберігає всі індивідуально закріплені повідомлення в межах даного Чату.
Знак @ - Коли ви пишете коментар або повідомлення і хочете позначити іншого користувача в межах Чату, просто введіть знак @, а потім почніть вводити його ім'я. Ви побачите пропозиції інших користувачів на основі того, що ви надрукували. Коли ви відправите повідомлення, позначений користувач отримає пряме повідомлення з Чату та зможе швидко до нього перейти.
Кнопка  - Дозволяє додати до повідомлення посилання на задачу або подію з Проєкту, до якого ви маєте доступ.
Кнопка  - Дозволяє додати до повідомлення документ, до якого ви маєте доступ.






Потрібна додаткова інформація? Звʼяжіться з нами через email: support@jusnote.com 

    • Related Articles

    • Журнал кореспонденції

      В Jusnote ви можете вести автоматичний облік вхідних і вихідних листів, а також легко будувати звʼязки між вхідними та вихідними листами, документами та активностями навколо кореспонденції. Це зручно для впорядкування будь-якого листування з клієнтом ...
    • Журнал електронної пошти

      У Jusnote ви можете зберігати та обліковувати листи, отримані електронною поштою, та зручно переглядати записи про вхідні email разом із прикріпленими документами в розділі Кореспонденція (доступно для тарифних планів Professional та Premium). Отже, ...