Запрошення працівників в Jusnote

Запрошення працівників в Jusnote

Користувач з правами Адміністратора має право запросити будь-яку фізичну особу до спільного використання Jusnote.


Для запрошення особи (працівника юридичної компанії, адвоката для спільної роботи в певному проекті тощо) Адміністратор має зайти в розділ з лівого основного меню "Налаштування" та, далі, в підменю "Команда".




В розділі "Команда" буде відкрита зведена інформація про всіх активних, деактивованих та запрошених членів команди. 




Після натискання на кнопку "Запросити" з'явиться відповідна модаль з запрошенням.





Адміністратор - Користувач з даним permission буде бачити вкладку "Налаштування" на боковій панелі Jusnote і зможе налаштовувати систему, додавати або деактивовувати Користувачів, призначати додаткових Адміністраторів.


Банківські рахунки (Accounts) - Користувач з даним permission буде бачити вкладку “Рахунки” на боковій панелі Jusnote, зможе додавати інформацію про поточні рахунки, проводити транзакції по рахунку, бачити баланс та транзакції по банківським рахункам.


Звіти (Reports) - Користувач з даним permission може бачити вкладку “Звіти” на боковій панелі Jusnote ліворуч і зможе створювати різні звіти.


Інвойси (Billing) - Користувач з даним permission може бачити вкладку “Інвойси” на боковій панелі Jusnote і зможе створювати, редагувати та видаляти інвойси, а також реєструвати оплати в системі без входу у вкладку “Банківські рахунки”.


Будь ласка, зверніть увагу, у разі необрання жодного права доступу запрошеній особі, остання буде мати права "звичайного" користувача в системі, тобто білігнувати час, планувати роботу, переглядати документи в проектах (до яких в нього є доступ) тощо без перегляду фінансових даних.

Детальніше про ролі та типи дозволів в Jusnote - читати.


Адміністратор в будь-який момент може змінити права доступу певного користувач, викликавши для цього функціональне підменю, яке розташоване праворуч від кожного користувача в таблиці, і натиснути на кнопку "Права доступу" або деактивувати користувача.





Адміністратор також може надати або скасувати дозвіл Користувачу в особистій карточці останнього. Для цього потрібно в розділі "Команда" зайти в профайл потрібного Користувача і в полі "Роль, дозволи" натиснути "Змінити".



    • Related Articles

    • Запрошення працівників Jusnote

      Користувач з правами Адміністратора має право запросити будь-яку фізичну особу до спільного використання Jusnote. Для запрошення особи (працівника юридичної компанії, адвоката для спільної роботи в певному проекті тощо) Адміністратор має зайти в ...
    • Налаштування повідомлень в Jusnote

      Повідомлення в Jusnote допомагають відстежувати та контролювати основні процеси або події, які відбуваються під час роботи з системою (запрошення вас до спільної роботи над проектом, постановку вам задачі або зміна її статусу, виставлення інвойсу та ...
    • Перші 5 кроків для початку роботи в Jusnote

      Після реєстрації в системі пройдіть 5 простих кроків для підготовки системи до використання. Крок 1. Створення команди і запрошення колег 1. В розділі Налаштування натисність на вкладку Команда. 2. На сторінці Команда в верхньому правому куті екрану ...
    • Видалення облікового запису в Jusnote

      Системний адміністратор облікового запису може закрити (анулювати) обліковий запис в Jusnote в будь-який час. Для цього потрібно перейти в панель Налаштування > Обліковий запис і натиснути на кнопку "Закрити аккаунт" в правому куті екрану. При ...
    • Зміна мови інтерфейсу в Jusnote

      В Jusnote у вас є можливість встановити індивідуальний інтерфейс системи на кількох мовах, зокрема, англійській (eng), українській (ua), польській (pl), чешській (cs), французькій (fr), іспанській (es) та німецькій (de). Для зміни мови інтерфейсу ...